Logo och grafisk identitet

Din logo ska kunna spegla vad ditt företag eller förening gör och vara en tydlig signal. Vi jobbar fram logon tillsammans, ni känner ert företag och jag hjälper till med att få ner det i en lämplig form som fungerar överallt där ni syns.

Konsekvent genomförande med färg, form och uttryck – i all media – är viktigt för tydlig identitet, igenkänning och förtroende. Vi skapar grafiska identiteter från grunden – eller utvecklar befintliga.

Kommunikation

Den grafiska profilen är en viktig del för helheten och förstärker er identitet. Den ger er möjligheten att förmedla en känsla på ett sätt som inte orden alltid klarar av.

Böcker, foldrar, visitkort, programblad, roll-ups, annonser, affischer, magasin, beachflaggor… Vi har arbetsprover på (nästan) allt som går att trycka på, och många idéer på vad man kan göra som fungerar för ditt budskap.

Hemsidor, uppdateringar på facebook eller någon annan plattform, PowerPoint-presentationer eller kanske en monter till mässan? Vi ser till att allt går hand i hand och kan hjälpa till så att det som ska uppdateras blir uppdaterat vid rätt tidpunkt.